Tampoane incontinenta barbati MoliCare Premium MEN PAD Mareste

Tampoane incontinenta barbati MoliCare Premium MEN PAD

Produs nou

Molicare Premium M asigura un grad ridicat de confort, fara senzatie de umezeala; sunt discrete la purtat, usor de purtat in combinatie cu lenjerie intima datorita benzii adezive ample.

Mai multe detalii

27,00 lei

Informatii

Tampoane pentru incontinenta usoara sau moderata de urina la barbati-perfect adaptat anatomiei masculine.

Tampoane pentru incontinenta create special pentru barbati, cu strat antibacterian Dry Plus, cu pH neutru, ce asigura o distributie uniforma a lichidului si corp superabsorbant cu capacitate de neutralizare a mirosului. Tampoanele au suprafata din material netesut, impermeabila pe exterior, asemanatoare unui material moale, care lasa pielea sa respire datorita microporilor; adaptate formei anatomice masculine.

Molicare Premium M asigura un grad ridicat de confort, fara senzatie de umezeala; sunt discrete la purtat, usor de purtat in combinatie cu lenjerie intima datorita benzii adezive ample.

Pentru managementul incontinentei urinare usoare la barbati, ex. dupa operatiile de prostata, adecvate pentru persoanele mobile si active.

Indicatii:

– Incontinenta usoara;
– Incontinenta imperioasa (senzatie puternica de a urina), ca urmare a infectiilor urinare, ingustarea uretrei, adenomului de prostata (prostata marita) sau afectiunilor neurologice;
– Protectie dupa operatii de prostata (ex. prostectomie).

Caracteristici:

– Protectie optima datorita corpului absorbant tristratificat cu molecule de SAP (polimer superabsorbant);
– Strat exterior ce distribuie rapid lichidul catre nucleul absorbant, lasand suprafata uscata;
– Confort sporit datorita formei anatomice adaptate si materialului netesut Air Active cu micropori ce permite respiratia pielii;
– Neutralizarea mirosurilor neplacute;
– Produs testat dermatologic.

Cutia are 14 buc.

Producator: Paul Hartmann, Germania

3 alte produse in aceeasi categorie: