Mini trimmer pedalator

Produs nou

Pedalatorul pentru mobilitate (marca Herdegen – Franta)serveste la antrenamentul bratelor si picioarelor, in intimitatea casei. Este util atat pentru recuperare medicala, cat si pentru exericii de intretinere fizica.

Mai multe detalii

331,00 lei

Informatii

Pedalatorul pentru mobilitate (marca Herdegen – Franta) serveste la antrenamentul bratelor si picioarelor, in intimitatea casei. Este util atat pentru recuperare medicala, cat si pentru exericii de intretinere fizica.

Ofera posibilitatea antrenarii atat a picioarelor cat si a mainilor. Aparatul se poate aseza pe masa pentru antrenarea mainilor, iar pe jos pentru antrenarea picioarelor.

Pedalatorul este ideal in procesul de recuperare medicala, pentru fortificarea musculaturii mainilor si picioarelor, pentru recuperarea medicala in urma unui atac cerebral sau diverse operatii, precum si pentru fitness.

Inlocuieste cu succes o bicicleta medicinala, asigurand confortul utilizarii. Prezinta mai multe grade de dificultate.

Exercitiile regulate stimuleaza circulatia si ajuta la formarea si mentinerea fortei musculare. Astfel, se poate creste starea generala de bine. Acest pedalator de mobilitate ofera oricui posibilitatea de a se antrena usor. Pot fi antrenate bratele si picioarele.

Cu ajutorul surubului se poate regla rezistenta pedalelor, pentru diferite grade de intensitate ale exercitiilor, permitand utilizatorului un program de exercitii fizice progresive.

Montarea este foarte usoara, datorita picioarelor pliante. Se depozitateaza cu usurinta, fiind pliabil.

Este ușor, cu picioare din cauciuc anti-alunecare.

Dimensiuni:

  • Inaltime: 26 cm
  • Greutate: 2,2 kg
  • Footprint: 41.5 * 44.5 cm

Producator: Herdegen, Franta

Garantie: 24 luni pentru orice problema de fabricatie.

3 alte produse in aceeasi categorie: