Aparat pentru antrenare maini si picioare Mareste

Aparat pentru antrenare maini si picioare

Produs nou

Pedalatorul pentru mobilitate (marca Russka-Germania) serveste la antrenamentul bratelor si picioarelor, in intimitatea casei.

Mai multe detalii

320,00 lei

Informatii

PEDALATOR MOBILITATE prezinta display pentru timp antrenament, numar rotatii, calorii consumate, numar rotatii minut. Ofera posibilitatea antrenarii atat a picioarelor cat si a mainilor. Aparatul se poate aseza pe masa pentru antrenarea mainilor, iar pe jos pentru antrenarea picioarelor.

Este ideal in procesul de recuperare medicala, pentru fortificarea musculaturii mainilor si picioarelor, precum si pentru recuperarea medicala in urma unui atac cerebral sau diverse operatii. Inlocuieste cu succes o bicicleta medicinala, asigurand confortul utilizarii.

Prezinta mai multe grade de dificultate. Exercitiile regulate stimuleaza circulatia si ajuta la formarea si mentinerea fortei musculare. Astfel, se poate creste starea generala de bine.

Acest pedalator de mobilitate ofera orcui posibilitatea de a se antrena usor. Pot fi antrenate bratele si picioarele. Cu ajutorul surubului se poate regla rezistenta pedalelor, pentru diferite grade de intensitate ale exercitiilor de fitness.

Displayul incorporat afiseaza rezultatele antrenamentelor individuale (timpul executarii antrenamentului, numarul de rotatii efectuate complet in timpul antrenamentului curent, caloriile consumate in timpul antrenamentului curent si numarul de rotatii pe minut).

Montarea este foarte usoara, datorita picioarelor pliante. Astfel, antrenorul de mobilitate, poate fi, de asemenea, depozitat cu usurinta.

  • Greutate: 2,5 kg.
  • Dimensiuni: lungime: 47 cm, latime: 37 cm, inaltime: 24 cm.
  • Lungime pedala: aproximativ 12 cm.
  • Intretinere: impuritatile pot fi sterse cu o laveta umeda.
  • Continut la livrare: 1 aparat - baza, (1 baterie LR 44 montata), 1 surub pentru reglarea gradului de dificultate, 2 benzi pentru fixarea picioarelor cu scai.
  • Producator - Russka - Germania

3 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: