HydroClean Plus Mareste

HydroClean Plus

Produs nou

HydroClean Plus este un pansament superabsorbant pentru curatarea plagii, din poliacrilat, cu continut de antiseptic PHMB (polihexilmethylenebiguanide). Prin mecanismul sau de actiune, TenderWet plus reduce numarul de germeni din plaga datorita rolului bactericid, prevenind recontaminarea plagii. Totodata, creeaza un mediu umed, favorabil procesului de vindecare.

Mai multe detalii

430,00 lei

Informatii

Pansamnetul Tender Wet si-a schimbat denumirea in HydroClean, produsul ramane insa neschimbat.

HydroClean plus (fost TenderWet plus) este un pansament superabsorbant pentru curatarea plagii, din poliacrilat, cu continut de antiseptic PHMB (polihexilmethylenebiguanide). Prin mecanismul sau de actiune, TenderWet plus reduce numarul de germeni din plaga datorita rolului bactericid, prevenind recontaminarea plagii. Totodata, creeaza un mediu umed, favorabil procesului de vindecare.

Pansament activat cu solutie Ringer, gata de utilizare; contine un antiseptic PHMB in straturile interioare, avand efect antibacterian si inhiband proliferarea microbilor la interiorul pansamentului. Pansamentul este adecvat pentru terapia umeda, avand o durata de utilizare de pana la 72 de ore.

Benzile de silicon aplicate pe stratul de contact cu plaga previn lipirea pansamentului de aceasta; SAP utilizat in straturile interioare ale pansamentului TenderWet plus inhiba activitatea metaloproteinazelor; aceasta rezulta in reactivarea unui proces stagnant de vindecare a plagilor cronice.

Indicatii

• Plagi acute si plagi cronice (ex: gangrena diabetica, escara (ulcer de decubit), ulcer varicos etc.) ,in faza de curatare
• Plagi infectate si neinfectate in scop profilactic
• Plagi cu depozite de fibrina sau necroze
• Previne recontaminarea plagii

Beneficii

• Reduce riscul de recontaminare al plagii datorita continutului in PHMB (polihexamethylenebiguanide) care previne incarcarea cu germeni in interiorul pansamentului
• Curatare eficienta a plagii datorita efectului activ de “absorbtie – clatire”
• Capacitate de absorbtie ridicata chiar si in cazul aplicarii tratamentului compresiv
• Crearea unui mediu umed, optim pentru vindecarea ranii (plagii cronice)
Schimbul pansamentului

HydroClean Plus (fost TenderWet plus) se schimba la un interval de aproximativ 3 zile.

Dimensiuni disponibile:

DIMENSIUNE PRET (LEI)
TENDER WET PLUS cavity 7.5×7.5 cm(10buc/cut) 288
TENDER WET PLUS diam 5.5cm(10buc/cut) 205
TENDER WET PLUS 7.5 x7.5cm(10buc/cut) 295
TENDER WET PLUS 10x 10cm(10buc/cut) 430

26 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: