Comenzile se realizeaza:

  • · Direct pe site

Pentru marea majoritatea a produselor, livrarea se face in 24-48 ore, prin curier rapid, oriunde in tara (exceptie week-end).

VA RUGAM PENTRU CONFIRMAREA STOCURILOR SI A TERMENELOR DE LIVRARE SA NE CONTACTATI TELEFONIC!

Modalitatile de livrare:

  Prin curier rapid, costul transportului fiind de 8 lei pentru Bucuresti si 17 lei pentru tara.

*PRODUSELE SE LIVREAZA EXCLUSIV PRIN FIRMA DE CURIERAT.

*Exista produse pentru care livrarea este gratuita, exemplu saltelele antiescare.

Comenzile care depasesc suma de 250 RON beneficiaza de LIVRARE GRATUITA!

In acelasi timp cu produsul, se livreaza certificatul de garantie si descrierea in limba romana a produselor precum si a modului de utilizare (acolo unde este cazul).

Este posibil ca stocul sa se modifice intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, iar din acest motiv anumite produse pot sa nu fie disponibile. Indisponibilitatea totala sau partiala va fi anuntata Cumparatorului telefonic sau pe e-mail.

Pentru erorile de pret ce tin in totalitate de sistemul tehnic, nu ne asumam raspunderea. In acest caz, salteleantiescare.ro poate sa-si rezerve dreptul de a refuza onorarea comenzii si livrarea produsului, dacă eroare de pret, ce tine de sistemul tehnic, este disproportionată in raport de pretul real al produsului. In acest sens, art. 1665 alin 2 din Codul Civil precizeaza ca, vanzarea este anulabila cand pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la vanzare.

Confirmarea de Inregistrare a Comenzii primita de catre Cumparator automat, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc.
Comanda plasata on-line de catre Cumparator, va fi considerata valida numai dupa confirmarea acesteia de catre Vanzator.
Validarea comenzii de catre Vanzator se face doar daca:
a. Datele de Cumparator sunt complete si corecte;
b. Produsele din comanda Cumparatorului sunt disponibile;
c. Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite.

*Perioada dintre 17 Noiembrie si Craciun este cea mai aglomerata din an si exista posibilitatea intarzierii coletelor.